Vitaliteit

Denk je een mooi vitaliteitsprogramma te hebben opgezet, schrijft maar 5% van de medewerkers zich in. Ouch…

Maar hoe bereik je deze mensen nou wel? Door het fun te maken en door het te verpakken als een cadeau. Iedereen vindt het toch leuk om een cadeau te krijgen? Helemaal als het iets origineels is.

Vitale medewerkers voelen zich opgeladen en energiek. Ze zitten beter in hun vel, waardoor ze zich gelukkiger voelen en minder vaak ziek zijn.

Met onze cadeauboxen breng je het onderwerp vitaliteit op een originele en leuke manier onder de aandacht. Alle pakketten hebben een andere insteek. Zo kom je bijvoorbeeld lekker in beweging met de ‘FF bewegen in de pauze box’ en ga je met de voetjes omhoog met de ‘FF chillen op de bank box’ – want ook dat valt onder de noemer vitaliteit. 

De cadeauboxen zijn ideaal om weg te geven als startpunt van een vitaliteitsprogramma of juist als afsluiting, zodat medewerkers enthousiast beginnen aan een programma of gemotiveerd blijven naderhand. De boxen zijn ook super leuk om weg te geven als cadeau om je collega in het zonnetje te zetten, blijk van waardering, bij ziekte, afscheid, verjaardag of kerstpakket.

Klik hier om te zien welke cadeauboxen we allemaal hebben!