Moederdag

Wat te geven op Moederdag? Verras je moeder met een leuk en uniek brievenbus cadeau! 

 

Moederdag is een speciale dag waarop we onze moeders kunnen laten zien hoeveel ze voor ons betekenen.

Een leuk cadeau kan helpen om onze waardering en liefde te tonen, en onze originele brievenbuscadeaus zijn hiervoor een geweldige optie. Zelfs als je niet bij haar kunt zijn op deze dag kan je haar toch verrassen met deze leuke cadeaus voor moederdag.

Onze cadeauboxen zijn speciaal ontworpen om door de brievenbus te passen.

Zo hoeft je moeder niet thuis te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om het cadeau te geven, maar ook om het te ontvangen. 

Onze cadeauboxen zijn zo ontworpen dat elke box een moment voor jezelf is.  In tegenstelling tot de standaard cadeauboxen die je in de winkel vindt, bevatten onze boxen niet alleen materialistische dingen, maar ook ervaringen. Dit kan variëren van een film tot een meditatie. Onze boxen zijn bedoeld om de ontvanger te verrassen en in het zonnetje te zetten.

De cadeauboxen zijn te personaliseren door er een kaart aan toe te voegen.

Sommige boxen bevatten al een kaart dus dan is dat niet nodig. Dit staat duidelijk bij de omschrijving van de desbetreffende cadeaubox. Ook kan je een gewenste verzenddatum doorgeven, meestal wordt het dan de volgende werkdag bezorgd* 

De pakketten zijn zoveel mogelijk duurzaam samengesteld.

Zo worden de brievenbuspakjes CO2 neutraal verzonden via DHL, kopen we onze producten waar mogelijk lokaal en/of duurzaam in, zijn de shampoo bars vegan én proefdiervrij en is het papier en karton dat we gebruiken voor de doosjes, flyers en ansichtkaarten FSC geproduceerd.  We willen natuurlijk niet alleen onze moeders verwennen, maar ook bijdragen aan een betere wereld. 

Kortom, onze originele cadeauboxen zijn een geweldig om te geven (en te krijgen!) dus verras je moeder op Moederdag met een leuk en uniek cadeau! Waar wacht je nog op? Klik hier en bestel vandaag nog een van onze originele cadeauboxen en laat je moeder zien hoeveel ze voor je betekent.

ontspannen cadeau

*Wij versturen de boxen met DHL en hebben dus geen invloed op de uiteindelijke levertijd.