Spanning loslaten

Hoe kom je nou van die akelige spanning af? Die onrust in je hoofd? Eenvoudig: door al die spanning eruit te gooien! Laat maar zakken, die schouders; jouw zen zit nu gewoon in een doosje. Ontspannen maar!

“Spanning loslaten op een leuke en makkelijke manier. Alles wat je nodig hebt om dat razende hoofd eventjes uit te zetten en weer op te laden.”

  • Op een eenvoudige manier spanning loslaten op fysiek en mentaal vlak
  • Het beste wat er te krijgen is op het gebied van ontspanning, verzameld voor jou
  • Kies je eigen moment en eigen tempo
  • Direct resultaat: na 1 oefening al meer relaxt en minder gestrest
  • Een kant-en-klare manier om goed voor jezelf te zorgen
  • Altijd bij de hand, zo vaak toe te passen als je zelf wilt
  • Inclusief fijne en originele cadeautjes
  • Voor vrouwen en mannen van alle leeftijden
  • Lekker vanuit huis, het bos, de tuin, je vakantieadres (tip!)
  • Geweldig cadeau voor jezelf én voor die ander die het zo hard nodig heeft
spanning loslaten en gelukkig zijn

Gespannen

Ken je dat, dat voortdurende gespannen gevoel dat er iets is? Iets wat jij nog moet regelen, waar je zorgen van hebt? En voel je daarom ook de dringende behoefte om er heel even van weg te stappen, van die ratrace, die spanning, die zorgen? Het antwoord is ja: want anders was jij hier nu niet. Kom op, zet nog eventjes door, de redding is nabij!

Spanning loslaten

Net als bij een elastiekje geldt: alles wat lang onder spanning staat, wordt uiteindelijk broos. Cliché, cliché, maar echt: de rek gaat eruit. Om te overleven móeten we spanning loslaten. Doe je dat niet, dan wordt spanning overspanning.

Sommige mensen hebben daar al een oplossing voor gevonden. Die gaan lekker sporten of vogels kijken in het bos. Hersens uit, sportbroek aan. Jaloersmakend en irritant, want je wéét dat zoiets ook goed voor jou zou zijn. Maar niet iedereen is gemaakt voor de sportschool en niet iedereen houdt van vogelen.

Ontspannen, maar dan leuk!

Wil jij spanning loslaten zonder teveel uit je comfortzone te moeten stappen? Zonder zuchtende yogabeoefenaars om je heen, maar gewoon vanuit de comfy & relax van je eigen omgeving? Dan is de OplaadboXx Relax de ideale oplossing voor jou!

De OplaadboXx Relax biedt een combinatie van verschillende leuke oefeningen, tips en speelse methoden. Bewegen, meditatie, breinmassage: ontdek wat voor jou de beste en leukste manier is om te ontspannen.

Kreeg de Relax box van mijn werkgever omdat ik een pittige tijd achter de rug had. Ik had veel aan de oefeningen. Gewoon even helemaal nergens aan denken, daar knapte ik van op. Fijn om zo eens wat tijd voor jezelf te nemen.

Jorgen

Een aanrader voor iedereen die een dagje me-time kan gebruiken. Echt even tijd voor jezelf nemen met laagdrempelige oefeningen en leuke cadeautjes. Ook leuk om te geven!

Brenda

Ik voelde me standaard uitgeblust. Slapjes, futloos, tikje chagrijnig. Van mijn vriendin kreeg ik de OplaadboXx. Eerst liet ik hem staan, was er te lui voor. Maar toen ik hem eindelijk tevoorschijn haalde en ervoor ging zitten, begon het te borrelen. Hoe lekker om jezelf eens zo te verwennen! Ik kreeg er energie van. Had dit véél eerder moeten doen

S.

Is de Oplaadboxx voor iedereen geschikt?

Jazeker! Of je nu man, vrouw, vader, moeder, alleenstaand, getrouwd of bejaard bent – of alles daar tussenin: iedereen die op zoek is naar een beetje balans in z’n leven kan goed met de box uit de voeten. Hou je van niet al te zweverig? Dan zit je goed. Zoek je het wel graag in het spirituele? Ook prima, jij bepaalt zelf wat je eruit haalt. Onthoud dat de OplaadboXx een mooie verzameling van oefeningen is die uit allerlei disciplines van de selfcare komen. Je kunt er dus alle kanten mee uit!

Moet ik de OplaadboXx in één keer doen?

Zeker niet, maar dat kan natuurlijk wel. Het leuke aan de Oplaadboxx is dat je hem er op elk gewenst moment kan bijpakken.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de OplaadboXx?

Zo lang als je wilt! Opladen doe je doorgaans niet in een kwartiertje, zeker niet als je van ver komt en flink meer energie nodig hebt. We adviseren je om er de eerste keer lekker de tijd voor te nemen. Reken hier in ieder geval een dagdeel voor. Zoek uit wat je nodig hebt en wat je fijne oefeningen vindt. Daarna kun je besluiten om een bepaalde oefening bijvoorbeeld elke week, dag of maand even te doen, of jezelf juist één keer in de zoveel tijd lekker onder te dompelen. Zoek wat bij je past!

Welke OplaadboXx moet ik kiezen?

Wanneer je voelt dat de futloosheid en het gebrek aan energie de overhand heeft, dan raden we jou aan de BOOST te bestellen. Deze box is erop gericht om jou meer energie te geven, maar ook om inzicht te krijgen in wat je nu uitput en waar er energie bij mag.

De OplaadboXx Relax is in grote lijnen gelijk aan de Boost omdat gebrek een energie en een gespannen gevoel vaak hand in hand gaan. Bovendien ligt de oplossing voor beide situaties in ware ontspanning. In onderzoeken bij jezelf waar er spanning zit, maar ook in: lekker bewegen, jezelf vertroetelen, jezelf eens op de eerste plaats zetten. Toch is de Relaxbox vooral een cadeautje voor gespannen mensen. Spanning loslaten. Adem in adem uit. Laat maar masseren, dat brein;)

Kun je de box naar iemand anders laten versturen?

Jazeker! Sterker nog, de OplaadboXx is een fantastisch cadeau voor een ander. Je maakt er gegarandeerd iemand heel erg blij mee! Als je wilt dat wij de box naar iemand anders versturen, geef dat dan even aan in het bestelproces. Wij zorgen dan dat de doos mooi verpakt bij de ander aankomt. Wil je dat wij er namens jou een persoonlijke boodschap bij doen? Geef dat dan ook even aan ons door.

PS: De tijd om voor jezelf te kiezen is nu, niet straks!

Zit je te twijfelen? Vind je dat je er nu niet het geld, de tijd of energie voor hebt? Of dat er andere dingen of mensen op dit moment belangrijker dan jij? Laat die gedachte los! Keer het om: niemand of niets heeft iets aan een overspannen versie van jou. Kies dus nu eerst voor jezelf. Relax!