BYE BYE SLEUR HELLO ENERGY!

Jouw selfcare begint hier. Tijd om ff op te laden!
futloos en moe

BYE BYE SLEUR, HELLO ENERGY!

Jouw selfcare begint hier. Tijd om ff op te laden!

Tijd voor wat tijd voor jezelf

Voel jij je wel eens geleefd? Passief, moe, verloren? Of staat je boogje voortdurend gespannen? Dan is het wel tijd voor wat selfcare! Maar de vraag is? Hoe doe je dat, voor jezelf zorgen? Jezelf weer opladen?

Het liefst kruipen we met een zak chips en Netflix onder de wol en doen we of dat goed voor ons is. Paar supplementjes in de ochtend en dan redden we het wel weer. Denken we. Maar zo werkt dat niet.

De truc zit hem namelijk in de manier van opladen. Net als elke accu moeten wij ook zo af en toe aan de stekker. En daar hebben wij precies de juiste oplossing voor gevonden: de OplaadboXx, jouw persoonlijke oplaadstationnetje.

De OplaadboXx

Laat je zorgen achter je, zet je hersenen uit en laad op!

Met de OplaadboXx maak je op een laagdrempelige en vooral leuke manier kennis met verschillende vormen van opladen. Hierdoor ontdek je wat bij jou past en ervaar je instant meer energie en ontspanning.

Het is een pakket met verrassende oefeningen en cadeautjes, zoals een ontspannende breinmassage en een energietest om je energielevel in kaart te brengen.

Doe jezelf een lol en grijp deze kans om weer op te laden. Of geef het cadeau aan een ander.

FAQ

Is de Oplaadboxx voor iedereen geschikt?

Jazeker! Of je nu man, vrouw, vader, moeder, alleenstaand, getrouwd of bejaard bent – of alles daar tussenin: iedereen die op zoek is naar een beetje balans in z’n leven kan goed met de box uit de voeten. Hou je van niet al te zweverig? Dan zit je goed. Zoek je het wel graag in het spirituele? Ook prima, jij bepaalt zelf wat je eruit haalt. Onthoud dat de OplaadboXx een mooie verzameling van oefeningen is die uit allerlei disciplines van de selfcare komen. Je kunt er dus alle kanten mee uit!

Moet ik de OplaadboXx in één keer doen?

Zeker niet, maar dat kan natuurlijk wel. Het leuke aan de Oplaadboxx is dat je hem er op elk gewenst moment kan bijpakken.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de OplaadboXx?

Zo lang als je wilt! Opladen doe je doorgaans niet in een kwartiertje, zeker niet als je van ver komt en flink meer energie nodig hebt. We adviseren je om er de eerste keer lekker de tijd voor te nemen. Reken hier in ieder geval een dagdeel voor. Zoek uit wat je nodig hebt en wat je fijne oefeningen vindt. Daarna kun je besluiten om een bepaalde oefening bijvoorbeeld elke week, dag of maand even te doen, of jezelf juist één keer in de zoveel tijd lekker onder te dompelen. Zoek wat bij je past!

Welke OplaadboXx moet ik kiezen?

Wanneer je voelt dat de futloosheid en het gebrek aan energie de overhand heeft, dan raden we jou aan de BOOST te bestellen. Deze box is erop gericht om jou meer energie te geven, maar ook om inzicht te krijgen in wat je nu uitput en waar er energie bij mag.

De OplaadboXx Relax is in grote lijnen gelijk aan de Boost omdat gebrek een energie en een gespannen gevoel vaak hand in hand gaan. Bovendien ligt de oplossing voor beide situaties in ware ontspanning. In onderzoeken bij jezelf waar er spanning zit, maar ook in: lekker bewegen, jezelf vertroetelen, jezelf eens op de eerste plaats zetten. Toch is de Relaxbox vooral een cadeautje voor gespannen mensen. Spanning loslaten. Adem in adem uit. Laat maar masseren, dat brein;)

Kun je de box naar iemand anders laten versturen?

Jazeker! Sterker nog, de OplaadboXx is een fantastisch cadeau voor een ander. Je maakt er gegarandeerd iemand heel erg blij mee! Als je wilt dat wij de box naar iemand anders versturen, geef dat dan even aan in het bestelproces. Wij zorgen dan dat de doos mooi verpakt bij de ander aankomt. Wil je dat wij er namens jou een persoonlijke boodschap bij doen? Geef dat dan ook even aan ons door.

Na een pittig jaar waarbij ik met een burn-out thuis kwam te zitten, moet mijn batterij weer volledig opgeladen worden. En het blijft een dagelijkse uitdaging om dit zo goed mogelijk te blijven doen. De Boostbox is echt een uitkomst hiervoor. In de box zaten allerlei toffe oefeningen, leuke cadeautjes en verrassende vragen. Maar ook een fijne meditatie die je kan blijven beluisteren. Hierdoor ben je écht even een dag met jezelf bezig en krijg, nou eigenlijk neem, je de tijd om weer even goed op te laden. Verrassend fijn zo’n dag!

Kitty

Beste herhaalrecept voor uitgebluste vrouwen (en mannen)! Ik pak de OplaadboXx er 1 x in de zoveel tijd bij en voel me meteen weer als nieuw. Vooral dat taartje kijk ik altijd naar uit;) Absolute aanrader!

Anne

Mooi concept waar je energie van krijgt! De OplaadboXx dwingt je – op een liefdevolle manier (-: – om even stil te staan en de dag te nemen precies zoals die komt. 

Simone

“Makkelijk, verrassend en absoluut het neusje van de zalm op het gebied van praktische zelfhulp”

  • De beste oefeningen en inzichten voor mentale en fysieke energie en ontspanning
  • Direct resultaat: meteen meer energie en positiviteit!
  • Quality time: tijd voor jezelf, verwennerij optima forma
  • Inclusief verrassende cadeautjes
  • Geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen van alle leeftijden
  • Fijn op je eigen tempo te volgen
  • Altijd bij de hand, zo vaak toepassen als je zelf wenst
  • Lekker vanuit huis, in de duinen, op je werk of vanaf je vakantieadres (tip!)
  • Geweldig cadeau voor jezelf én voor anderen (tip!)

Wij zijn Janine & Judith

En het is onze missie om mensen bewust te maken dat tijd voor jezelf nemen noodzakelijk is en geen luxe. 

In een wereld waarin we vaak het gevoel hebben van alles te moeten, vergeten we namelijk vaak om voor onszelf te zorgen.

Maar als je je moe en futloos voelt, waar moet je dan beginnen?

Wij weten als geen ander hoe lastig dit is en daarom hebben wij de OplaadboXx ontworpen, voor jou.