Ontspannende cadeautip

Op zoek naar een origineel en ontspannend cadeau voor iemand die een beetje aandacht verdient? Geef de OplaadboXx! Een verrassend en waardevol cadeau voor iedereen die wel een toffe time-out kan gebruiken.

“Wat is dít leuk om te krijgen!”

  • Een geweldige doos boordevol energie, ontspanning en verrassingen
  • Oefeningen, inzichten en aanreikingen voor mentale en fysieke, ontspanning en energie
  • Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden
  • Vriendinnen, vrienden, partners, collega’s, buren, zussen, broers, moeders, vaders, werknemers, werkgevers…
  • Makkelijke maar zinvolle oefeningen die voor iedereen geschikt zijn
  • Niet te zweverig, maar wel diepgang
  • Inclusief kleine cadeautjes (superleuk om uit te pakken!)
  • Op eigen tempo te volgen, waar en wanneer het maar past
  • Perfect als origineel kerstpakket (tip!)
  • Mag ook op de lijst van beste sinterklaas cadeautjes voor vrouwen(tip!)
ontspannen cadeau

Een ontspannen cadeau, vind het maar eens!

Zoek je een origineel cadeau voor in een kerstpakket, voor een verjaardag of voor Sinterklaas? Of is het juist zo: jij hebt iemand in je omgeving die je graag iets wilt geven omdat die wel een beetje meer energie of ontspanning kan gebruiken?

Dan wil je natuurlijk iets geven waar iemand iets aan heeft. Een cadeau met een beetje inhoud. Een ontspannen cadeau, zonder dat het te zwaar wordt, of juist weer te licht.

Nou, dan eindigt hier je zoektocht want de OplaadboXx is dan je beste optie! Waarom? Omdat het leuk, licht, ontspannend, energiek, verdiepend, verrassend én heel effectief is.

Geef het perfecte ontspannende cadeau!

De OplaadboXx is een persoonlijk oplaadstationnetje. Boordevol oefeningen, tips, inzichten en cadeautjes. Voor iedereen die wel eens vergeet om voor zichzelf te zorgen. Quality time dus, en dat allemaal in een doos van ca. 20 x 25 cm! Koop ‘m nu voor die ander. Ze zullen je dankbaar zijn!

Wat een heerlijke manier om ff op te laden. Ivm mijn kinderen heb ik het onder schooltijd gedaan en het voelde echt als een mini break. Het is zo belangrijk om écht tijd voor jezelf te nemen.

Nina

Echt even tijd voor jezelf nemen doe je niet vaak, want het was even puzzelen wanneer de telefoon echt een dag op stil kon. Maar precies daarom laat de OplaadboXx zien dat het echt zo af en toe nodig is. En het ‘verplichte’ gebakje voor jezelf halen; top idee! Wanneer doe je dit nou..! Er is goed nagedacht over wat er in de box zit en de oefeningen en vragen laten je echt weer even nadenken over hoe je je voelt en hoe het met je gaat. En het fijne is dat je de box kan bewaren en zo vaak kan gebruiken als hulpmiddel om even tijd voor jezelf te pakken.

K.

Mooi concept waar je energie van krijgt! De Oplaadbox dwingt je – op een liefdevolle manier 🙂 – om even stil te staan en de dag te nemen precies zoals die komt.

Simone

Is de Oplaadboxx voor iedereen geschikt?

Jazeker! Of je nu man, vrouw, vader, moeder, alleenstaand, getrouwd of bejaard bent – of alles daar tussenin: iedereen die op zoek is naar een beetje balans in z’n leven kan goed met de box uit de voeten. Hou je van niet al te zweverig? Dan zit je goed. Zoek je het wel graag in het spirituele? Ook prima, jij bepaalt zelf wat je eruit haalt. Onthoud dat de OplaadboXx een mooie verzameling van oefeningen is die uit allerlei disciplines van de zelfcare komen. Je kunt er dus alle kanten mee uit!

Moet ik de OplaadboXx in één keer doen?

Zeker niet, maar het mag natuurlijk wel. Het leuke aan de Oplaadboxx is dat je hem er op elk gewenst moment kan bijpakken.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de OplaadboXx?

Zo lang als je wilt! Opladen doe je doorgaans niet in een kwartiertje, zeker niet als je van ver komt en flink meer energie nodig hebt. We adviseren je om er de eerste keer lekker de tijd voor te nemen. Reken hier in ieder geval een dagdeel voor.  Zoek uit wat je nodig hebt en wat je fijne oefeningen vindt. Daarna kun je besluiten om een bepaalde oefening bijvoorbeeld elke week, dag of maand even te doen, of jezelf juist één keer in de zoveel tijd lekker onder te dompelen. Zoek wat bij je past!

Welke OplaadboXx moet ik kiezen?

Wanneer je voelt dat de futloosheid en het gebrek aan energie de overhand heeft, dan raden we jou aan de BOOST te bestellen. Deze box is erop gericht om jou meer energie te geven, maar ook om inzicht te krijgen in wat je nu uitput en waar er energie bij mag.

De OplaadboXx Relax is in grote lijnen gelijk aan de Boost omdat gebrek een energie en gespannenheid vaak hand in hand gaan. Bovendien ligt de oplossing voor beide situaties in ware ontspanning. In onderzoeken bij jezelf waar er spanning zit, maar ook in: lekker bewegen, jezelf vertroetelen, jezelf eens op de eerste plaats zetten. Toch is de Relaxbox vooral een cadeautje voor gespannen mensen. Spanning loslaten. Adem in adem uit. Laat maar masseren, dat brein;)

Kun je de box naar iemand anders laten versturen?

Jazeker! Sterker nog, de OplaadboXx is een fantastisch cadeau voor een ander. Je maakt er gegarandeerd iemand heel erg blij mee! Als je wilt dat wij de box naar iemand anders versturen, geef dat dan even aan in het bestelproces. Wij zorgen dan dat de doos mooi verpakt bij de ander aankomt. Wil je dat wij er namens jou een persoonlijke boodschap bij doen? Geef dat dan ook even aan ons door.

PS: Nog niet helemaal besloten? Dan helpt dit misschien

Als jij iemand kent die zich futloos of gespannen voelt, dan is elk gebaar al mooi: een bloemetje, een doos chocola. Maar daarmee is die ander nog niets opgeschoten. Als jij echt iets origineels en waardevols wilt doen, geef dan de OplaadboXx. Een speels, spontaan en ontspannend cadeau voor iedereen die een beetje quality time met zichzelf kan gebruiken.

En ja, dat is inderdaad iedereen 😉 Je zit dus altijd goed met dit cadeau!