Voel meer energie

Hoe krijg je meer energie? Door je eigen ultieme oplaadstationnetje te creëren! Alles wat je nodig hebt om je energie weer op peil te krijgen zit in één doos. Probeer het uit!

“Een makkelijke, verrassende en echt héérlijke manier om de sleur te doorbreken en meer energie te krijgen”

  • Het meest complete pakket voor meer energie in één doos
  • De beste oefeningen en inzichten voor mentale, fysieke, emotionele en spirituele energie
  • Al na enkele oefeningen minder futloos, meer vitaal en een betere balans
  • Quality time: tijd voor jezelf, verwennerij optima forma
  • Geen zware therapie of inzichten, wel praktische en fijne oefeningen voor het hier en nu
  • Leuke en mooie cadeautjes (superleuk om uit te pakken!)
  • Makkelijk te doen en voor iedereen geschikt
  • Op eigen tempo te volgen en ook later op te pakken
  • Uit je comfortzone, maar binnen de comfortzone van je eigen huis
  • Beste cadeau aan jezelf én aan anderen (tip!)

Futloos!

Sta jij vaak moe op? Is je leven een sleur of heb je doorlopend een half-opgeladen en futloos gevoel? De hamvraag is: hoe krijg je meer energie? Want met energie begint het. Energie zet ’s ochtends je motortje aan en houdt het draaiende. Het houdt je vitaal en zorgt ervoor dat je vaker lacht en geniet.

Energie maakt energie

Het is eigenlijk net als met geld. ‘Geld maakt geld’. Zo ook: energie maakt energie. Want hoe meer energie je krijgt, hoe meer dingen je kan en durft en doet. Met vrienden gaan stappen. Een goed boek lezen. Je inschrijven voor een cursus. Dingen waar je vervolgens weer energie van kríjgt.

Bye bye sleur, hello energy!

Het klinkt zo eenvoudig: voor energie heb je dus energie nodig. Maar als je je moe en lafjes voelt, waar moet je dan beginnen? Het antwoord is: met iets makkelijks. Iets wat niet te zwaar is, niet te zweverig. Iets wat je eenvoudig vanuit huis kan doen en de energiestroom weer op gang brengt. Een kickstart dus. Hoe? Met de OplaadboXx BOOST!

De OplaadboXx Boost biedt een combinatie van verschillende oefeningen, tips en speelse methoden.
Bewegen, meditatie, breinmassage: ontdek wat voor jou de beste manier is om weer op te laden.

Na een pittig jaar waarbij ik met een burn-out thuis kwam te zitten, moet mijn batterij weer volledig opgeladen worden. En het blijft een dagelijkse uitdaging om dit zo goed mogelijk te blijven doen. De Boostbox is echt een uitkomst hiervoor. In de box zaten allerlei toffe oefeningen, leuke cadeautjes en verrassende vragen. Maar ook een fijne meditatie die je kan blijven beluisteren. Hierdoor ben je écht even een dag met jezelf bezig en krijg, nou eigenlijk neem, je de tijd om weer even goed op te laden. Verrassend fijn zo’n dag!

Kitty

Beste herhaalrecept voor uitgebluste vrouwen (en mannen)! Ik pak de OplaadboXx er 1 x in de zoveel tijd bij en voel me meteen weer als nieuw. Vooral dat taartje kijk ik altijd naar uit;) Absolute aanrader!

Anne

Ik heb de oplaadboxx cadeau gekregen van mijn zus, wat een super leuk en origineel cadeau! Ik ben er helemaal blij mee (-:

Sigrid

Is de Oplaadboxx voor iedereen geschikt?

Jazeker! Of je nu man, vrouw, vader, moeder, alleenstaand, getrouwd of bejaard bent – of alles daar tussenin: iedereen die op zoek is naar een beetje balans in z’n leven kan goed met de box uit de voeten. Hou je van niet al te zweverig? Dan zit je goed. Zoek je het wel graag in het spirituele? Ook prima, jij bepaalt zelf wat je eruit haalt. Onthoud dat de OplaadboXx een mooie verzameling van oefeningen is die uit allerlei disciplines van de zelfcare komen. Je kunt er dus alle kanten mee uit!

Moet ik de OplaadboXx in één keer doen?

Zeker niet, maar het mag natuurlijk wel. Het leuke aan de Oplaadboxx is dat je hem er op elk gewenst moment kan bijpakken.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de OplaadboXx?

Zo lang als je wilt! Opladen doe je doorgaans niet in een kwartiertje, zeker niet als je van ver komt en flink meer energie nodig hebt. We adviseren je om er de eerste keer lekker de tijd voor te nemen, reken hier in ieder geval een dagdeel voor.  Zoek uit wat je nodig hebt en wat je fijne oefeningen vindt. Daarna kun je besluiten om een bepaalde oefening bijvoorbeeld elke week, dag of maand even te doen, of jezelf juist één keer in de zoveel tijd lekker onder te dompelen. Zoek wat bij je past!

Welke OplaadboXx moet ik kiezen?

Wanneer je voelt dat de futloosheid en het gebrek aan energie de overhand heeft, dan raden we jou aan de BOOST te bestellen. Deze box is erop gericht om jou meer energie te geven, maar ook om inzicht te krijgen in wat je nu uitput en waar er energie bij mag.

De OplaadboXx Relax is in grote lijnen gelijk aan de Boost omdat gebrek een energie en gespannenheid vaak hand in hand gaan. Bovendien ligt de oplossing voor beide situaties in ware ontspanning. In onderzoeken bij jezelf waar er spanning zit, maar ook in: lekker bewegen, jezelf vertroetelen, jezelf eens op de eerste plaats zetten. Toch is de Relaxbox vooral een cadeautje voor gespannen mensen. Spanning loslaten. Adem in adem uit. Laat maar masseren, dat brein;)

Kun je de box naar iemand anders laten versturen?

Jazeker! Sterker nog, de OplaadboXx is een fantastisch cadeau voor een ander. Je maakt er gegarandeerd iemand heel erg blij mee! Als je wilt dat wij de box naar iemand anders versturen, geef dat dan even aan in het bestelproces. Wij zorgen dan dat de doos mooi verpakt bij de ander aankomt. Wil je dat wij er namens jou een persoonlijke boodschap bij doen? Geef dat dan ook even aan ons door.

PS: Twijfel je nog? Dan helpt dit misschien

Er is altijd wel een reden om dit nu niet te doen. Maar we willen je zo graag zeggen: kom in actie, want futloosheid kent een eind. Voorkom dat het erger wordt en dat je nergens meer energie van krijgt. Haal ‘m nú neer, die muur van passiviteit. Stap over de brokstukken en ga aan de slag. Tijd om jezelf eens op nummer 1 te zetten!