Futloos en moe

futloos en moe 1

Ik voel me moe

Uitgeblust, futloos, moe. Nergens zin an, lichtelijk depri en zo slap als een vaatdoek. Met moeite krijg je de dagelijkse dingen gedaan, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Je wordt heen en weer geslingerd tussen gedachten als: Is dit het nou? en Ik ben er echt helemaal klaar mee.

Gebrek aan energie

Voel jij je ook standaard futloos en moe? Dat gebrek aan energie, dat begint je intussen vast op te breken, anders zat je hier nu niet. Je zoekt dus naar een uitweg uit je vermoeide status.

Wist je dat je daar op een verrassend makkelijke manier wat aan kunt doen? De oplossing zit namelijk in het omslagpunt. Dat punt waarop de dingen weer energie gaan geven in plaats van kosten. Ff opladen is jouw omslagpunt. Jouw kleine energiecentrale in een doos.

Futloos? Je bent niet alleen

Even terug naar je futloze status. Je bent in goed gezelschap wat dat betreft. Onder de vrouwen en mannen vanaf 30 jaar bevindt zich een grote groep mensen die zich heel vaak futloos voelt. Die het gevoel heeft dat er een ventieltje openstaat waaruit al hun energie sijpelt. Die met regelmaat bij de dokter zit of allerhande supplementen het huis in sleept om zich maar levendiger te voelen. Dit herken jij misschien ook.

Maak het niet erger

Futloosheid kan door sleur ontstaan, door verveling, of juist doordat je lange tijd een gespannen gevoel of stress hebt ervaren. Maar het punt is: als je niks doet word je niet vanzelf beter. Er komt geen wonder van buitenaf dat jou uit je sleur trekt. Energie krijgen moet je namelijk helemaal zelf doen. Maar van die gedachte word je waarschijnlijk meteen wéér moe!

futloos en moe

Er is een leuke oplossing voor futloos voelen

Gelukkig maakt ffopladen je het gemakkelijk. In één simpele doos zit alles wat je nodig hebt om zelf uit je futloosheid te stappen! Een oplossing die verrassend en speels is – en geweldig goed werkt.

En dus: de OplaadboXx

De kunst is om de boel om te draaien. Van futloos naar vitaal! Daarvoor hoef je niet in therapie. Je hoeft ook niet meteen een jaarabonnement op de sportschool en je hoeft evenmin over te stappen op een grasdieet. Wat jij nodig hebt, is de OplaadboXx: dé kickstart om jouw apathie te doorbreken.

En alles wat je daarvoor nodig hebt zit in een doosje van zo’n 20 x 25 cm. Klinkt ongeloofwaardig? Nee, zul je achteraf zeggen. Het was makkelijker (en leuker!) dan je had verwacht.